Kontakta oss

Om ni har frågor till förskolan? Då kan ni antingen fylla i formuläret här nedan så svarar vi så fort vi kan.
Ni kan också ringa 0760563231, skicka ett mejl till lotta@bjornungarna.se eller fylla i formuläret nedan.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Arbetssätt

VIKTIGAST!!
Alla ska känna sig glada när de går till och från Björnungarnas förskola.

Björnungarnas förskola vill ha hög pedagogisk kvalitet. Därför utgår vi från ett flertal styrdokument när vi planerar vår verksamhet.Samtliga finns att hämta under fliken styrdokument.

Vi försöker hålla ett lågt barnantal på vår förskola så att pedagogerna får tid att möta varje barn och ge dem det stöd och den uppmuntran som varje barn behöver för att må bra och utvecklas.

Leken och sagan är viktiga verktyg för oss. Där kan vi möta barnen och försöka fånga upp vad som pågår och sedan bygga vidare på detta i den fortsatta planeringen.

Vi tycker att ni föräldrar är en stor tillgång i vårt arbete, därför önskar vi att ni, så långt ni själva anser er ha tid, är delaktiga i vår verksamhet. Vi ser gärna att ni föräldrar deltar i dessa och att vi kan samverka tillsammans för att göra barnets/barnens utbildning så bra som möjligt.

Vi anordnar förutom utvecklingssamtal och föräldramöten andra möjligheter till samverkan.

Naturligtvis erbjuder vi också alla föräldrar att följa sina barns utveckling genom pedagogisk dokumentation. Vi använder oss av personliga pärmar där vi dokumenterar vad varje barn gör. Vi följer barnens utveckling och dokumenterar även allt skoj som händer och som vi gör tillsammans på Björnungarna.

Vision och målArbetssättStyrdokumentGDPRFör föräldrar
Adress: Björnstjernegatan 18, 271 39 Ystad

Lilla Björn: 0760 56 32 31
Sora Björn: 0762 13 61 27